Teljesí­tménymérés -Video

A HHO Tisztásnál arra törekszünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk ügyfeleinknek. Számunkra fontos az elégedett ügyfél és a pozitív visszajelzések, azonban nem tekinthetünk el a szkeptikusoktól sem. Sokan nem hisznek vagy nem akarnak hinni a hidrogénes motortisztítás hatékonyságában ami részben érthető, mert egy igen új technológiával állunk szemben. A szkeptikusok és természetesen saját magunk miatt is amit lehet kipróbálunk, tesztelünk. Az eredményeket pedig rögzítjük és közzétesszük, saját oldalunkon és a közösségi médiában is.

A jelenlegi tesztautónk egy Volkswagen Golf 4 1.9 Tdi 90 lóerő 2001 évjárat. Az első méréseknél az autó nem bizonyult a legjobb tesztautónak, mert ritkán lehet elmondani ilyet, de túlságosan jó volt a motorja. Kimagasló eredményeket nem vártunk a teszttől, de mégis sikerült értékelhető eredményeket kihozni az autóból.

A tesztünk során kettő mérést végeztünk el, az egyik volt az autó káros anyag kibocsájtása, a másik pedig a teljesítménye.

Ebben a cikkben a teljesítménymérést írjuk le, ami Dunaújvárosban a KV & Dyno Chiptuning műhelyében készült.

Megérkeztünk a tesztautóval Kovács Viktor Chiptuning műhelyébe, ahol már a tesztelésre felkészülten vártak minket, majd megkezdődött az autó teljesítménymérése. Az eredmény igen meglepő volt 91,8 Lóerő, ami egy közel 20 éves autótól nagyon jónak számit, figyelembe véve a gyári adatot vagyis 90 lóerőt.

A teljesítménymérés után megkezdődhetett a hidrogénes motortisztítás, ami 60 percig tartott, természetesen a HHO tisztító gépért sem kellett messzire menni, mert helyben a rendelkezésünkre állt.

Befejeződött a motortisztítás, nem volt más hátra mint az újabb teljesítménymérés, ellenőrizzük le a motortisztítás hatékonyságát, történt –e valamilyen változás. Nos, az eredményen mi is meglepődtünk 94,8 lóóóerőőő tehát a hho motortisztítás plusz 3 lóerőt hozott, ami valójában nem érezhető, de mindenképpen mérhető eredmény volt.

HHO Motor tisztítás - Teljesítménymérés

Köszönjük a lehetőséget a KV & Dyno Chiptuning műhelyének, Kovács Viktornak és Katona Róbertnek, hogy lehetővé tették számunkra a tesztet.

Elérhetőség :

2400 Dunaújváros,  Verebély László út 19.
06 30 709 0377

 

2019-10-04

 

Bejelentkezés & információ +36 70 2 70 40 70 Egyedi árajánlatkéréshez hívjon minket a fenti számon vagy írjon nekünk az űrlap kitöltésével!
Gyors, tiszta és hatékony

A HHO technológia segítségével eltávolitható a szennyeződések akár 90% -a is egyszeri kezeléssel. A motor belsejét, kipufogórendszert valamint az összes kokszosodott alkatrészt már 20 perc kezelés után is hatékony eredményt tudunk elérni. 

Egy kezeléssel is sokat tehet annak érdekében, hogy az autója hatékonyabban működjön, de ajánlott elvégezni 1-2 évente vagy 30.000 - 40.000 kilométerenként. 

Kérje ajánlatunkat

Teljesí­tménymérés -Video
Érdekel a cikk, olvasd el!