Személyautí³ - HHO Motortisztí­tás

 

Személygépjármű HHO tisztítás Carbon Cleaning technológiával 

 

A belső égésű dízel és benzin motoroknál, az elhasználódás és korrózió mellett a legnagyobb ellenség a kokszosodás, ami sajnos elkerülhetetlen, viszont tehetünk ellene a carbon cleaning motortisztítás segítségével.

 

A motor égésterének egész felszínén kialakulhat a szenes üledék. Jellemzően a dugattyú hornyában, felszínén alakul ki, így csökkentve az égéstér térfogatát, a kompressziót, de legfőképp a hatékonyságot.

Olyan alkatrészeken jelenhet meg, ahol a kipufogógáz jelen van. Ilyen a szelepek, szívócsonk stb. A gyertyát illetően a gyújtás, hibás lehet, így ez a motor rázkódását idézheti elő.

Tipikusan a nezezen hozzáférhető helyeken gyűlik össze, szegélyeknél, szögleteknél.

Előfordult már, hogy

  • indításkor ,,nyöszörög,, a motor (hideg időben)
  • dinamikátlan, vontatott
  • akadozik az alapjárat
  • fokozódik az üzemanyagfogyasztás
  • az autó ,,rángat,,
  • örökösen füstöl a kipufogó, egyre inkább zajosabb az autó

 

ha igen, akkor feltételezhetően az Ön autójában is jelen van a koksz, lerakódás.

 

Ezek a szennyeződések szabad szemmel nem láthatók, így általában nem is gondolnánk, hogy a kokszosodás áll a probléma hátterében. A jármúvek diagnosztikai berendezései erre nem figyelmeztetnek.

Ha a rendellenességet, nem orvosoljuk, az további súlyos károsodásokhoz is vezethet akár a motortérben is, az esetlegesen leváló nagyobb darabkák miatt.

Itt jön a Gaintop carbon tisztítás:

A forradalmi művelet lényege, hogy a levegőszűrőnél csatlakoztatott csövön keresztül hidrogéngázt juttatunk a motortérbe, ez a rendszerbe kerülve magas hőmérsékleten ég, így a szénalapú lerakódások szublimálnak,leválnak a motor felületéről és a kipufogón távoznak.

A Gaintop carbon tisztító technika az elektrokémia koncepcióján alapul. HHO gázt hoz létre a víz bontásából, amit a szívócsonkra csatlakoztatott rendszeren keresztül a motortérbe vezérelünk. A hidrogén egy teljesen öko, meglehetősen magasan égő gáz.

A tisztítás menete:

  1. A szívócsonkkal összekapcsoljuk a rendszert.
  2. Beindítjuk a motort (alapjáraton működtetjük).
  3. A készüléken elindítjuk a megfelelő üzemmódot.
  4. Akár már 20perc elteltével is mérhető eredményt

 

Ilyen magas hőmérsékleten ezek a szennyeződések szublimálnak és a kipufogón távoznak, gáz formájában. A rendkívül magas hőmérsékletnek köszönhetően még a legkisebb sarkokból, peremekből is távoznak ezek a szennyeződések.

Teljeskörű tisztaság:

A Gaintop carbon tisztítással a szennyeződéssek 85-90%-a eltávolítható, már egyetlen alkalommal. A motor tisztítását anélkül tudjuk véghez vinni akár 20perc alatt, hogy szét kellene szerelni a járművet.

A tisztítást érdemes 1-2évente megismételni, hogy minél hosszabb távon szolgáljon még minket az autónk.

Alkalmazható személyautóknál, teherautóknál, munkagépeknél, mezőgazdasági gépeknél.

 

 

 

 

 

Bejelentkezés & információ +36 70 2 70 40 70 Egyedi árajánlatkéréshez hívjon minket a fenti számon vagy írjon nekünk az űrlap kitöltésével!
Gyors, tiszta és hatékony

A HHO technológia segítségével eltávolitható a szennyeződések akár 90% -a is egyszeri kezeléssel. A motor belsejét, kipufogórendszert valamint az összes kokszosodott alkatrészt már 20 perc kezelés után is hatékony eredményt tudunk elérni. 

Egy kezeléssel is sokat tehet annak érdekében, hogy az autója hatékonyabban működjön, de ajánlott elvégezni 1-2 évente vagy 30.000 - 40.000 kilométerenként. 

Kérje ajánlatunkat

Ne dőlj be mindennek!
Érdekel a cikk, olvasd el!