Ne dőlj be mindennek!

Az ékszer tisztító , nem motortisztító!

 

Úgy gondoltuk nagyon fontos lenne beszélni arról, hogy miképpen tévesztik meg az ügyfeleket egy olyan berendezéssel ami valójában alkalmatlan a motortisztításra. Miért van az, hogy több helyen is olvasható olyan vélemény miszerint a motortisztítás nem ér semmit, ellenben ügyfeleink pozitív visszajelzést adnak nekünk és a mérési / teszt eredményeink is ezt igazolják. 

Az alábbi képünkön a különbség jól látható és elmondható, a "Méret a lényeg".

HHO Motortisztítás gépek - Ne dőlj be mindennek

Több ügyfelünktől kaptunk visszajelzést arról, hogy Magyarországon van néhány motortisztítással foglalkozó cég akiknél egy kis méretű, egyszerűnek tűnő gép van elhelyezve és azzal végzik el a motortisztítást.

Nagyon érdekelt minket a berendezés, mert amennyiben ez így van miért dolgozzunk egy számunkra nehezen mozgatható kényelmetlen géppel, ha ez megoldható egy kisebb táskányi géppel is, de jó is lett volna.

Természetesen szkeptikusak voltunk ismerve az eljárás működését, de miért is ne adhatnánk neki egy esélyt. Nagyon fontos tudni, hogy eleve az eljárással kapcsolatban is voltak kétségeink addig míg ki nem próbáltuk, teszteltük.

Utánajártunk, átnéztünk fotókat és megtaláltuk melyik gépet használják motortisztító néven. Bárki megismerheti a gépet, de a fotókon is nagyon árulkodó lehet a vékony szilikon cső.  Itt látható a képen.

HHO Motortisztítás gépek - Ne dőlj be mindennek

Vásároltunk egyet és elkezdtünk megismerkedni vele. Nem mellékesen jegyezzük meg már most, hogy ezeket a gépeket még Kínában sem motortisztító vagy angolul Engine Carbon Cleaner néven forgalmazzák, hanem HHO Jewelry Cleaner vagyis HHO ékszer tisztító néven kapható akár az Aliexpressen. Nagyon változatos áron, de ha ügyesek vagyunk vámmal együtt akár 80.000 Ft alatt  megúszhatjuk a gép beszerzését.

A gép majd egy hónap alatt megérkezett, természetesen vámolni kellett stb… de ez nem szegte kedvünket attól, hogy kipróbáljuk. Kicsomagoltuk volt hozzá néhány tartozék leírás, szép új gépet kaptunk. Az adatai szerint maximális teljesítményen 95Liter / óra gázt tud termelni, ami már aggasztó volt, mert ez nagyon kevés a motortisztításhoz, de miért ne lehetne … Feltöltöttük a megfelelő anyaggal és kezdődhetett a teszt, mit is csinál, hogyan csinálja ez a szuper gép. A gépen van egy amper mérő amiről azt kell tudni, hogy azt jelzi vissza amikor gáz termelődik mennyi áramot vesz fel a gép, a műszer 20 Amperig volt skálázva. Bekapcsoltuk gépét és az Ampermérő meg is indult egészen 10 Amperig és ez így is maradt. Egy kis matek és máris ki lehetett számolni, ha 20 Amperon jó indulattal 100 Liter / óra gázt kellene termelnie, akkor 10 Amper felvétellel  50 Liter / óra gázt tud termelni. Az alábbi képen látható az áramfelvétel. 

HHO Motortisztítás gépek - Ne dőlj be mindennek
HHO Motortisztítás gépek - Ne dőlj be mindennek
HHO Motortisztítás gépek - HHO motortisztító áramfelvétel

 

A 10 Amperről még folyamatosan esett vissza a mutató és direkt erősebb hatóanyagot raktunk a gépbe, tehát a nagyon maximumot írtuk és arról csináltuk a képeket, de nem ez az ideális eset és így nem is lehetne használni a gépet. Amikor a gyártó utasítását betartva használtuk a gépet, nem tudtunk 3-5 Ampernál többet elérni, de nézzük a maximumot az 50 Liter gázt óránként.

A saját gépeinkkel 200-450 Liter gázt termelünk óránként, motor térfogattól függően. Vagyis ehhez a gáztermeléshez a fenti gépből 4-8 darabot kellene egymáshoz kötve, hogy eredményt lehessen elérni velük. Tehát nem véletlen a méretbeli különbség, egy ilyen gép alkalmatlan a motortisztításra, nem lehet vele motort tisztítani csak az ügyfeleket átverni.

További problémákat is felvet a gép, de erről egy másik cikkben fogunk írni.

(A cikk saját véleményünket tükrözi és nem hivatalos méréseken alapul.)

 

2019-10-29

További cikkek : Teljesítménymérés -Video HHO hogyan, miért -Video

 

Bejelentkezés & információ +36 70 2 70 40 70 Egyedi árajánlatkéréshez hívjon minket a fenti számon vagy írjon nekünk az űrlap kitöltésével!
Gyors, tiszta és hatékony

A HHO technológia segítségével eltávolitható a szennyeződések akár 90% -a is egyszeri kezeléssel. A motor belsejét, kipufogórendszert valamint az összes kokszosodott alkatrészt már 20 perc kezelés után is hatékony eredményt tudunk elérni. 

Egy kezeléssel is sokat tehet annak érdekében, hogy az autója hatékonyabban működjön, de ajánlott elvégezni 1-2 évente vagy 30.000 - 40.000 kilométerenként. 

Kérje ajánlatunkat

Teljesí­tménymérés -Video
Érdekel a cikk, olvasd el!