HHO hogyan, miért -Video

A HHO Motortisztítás hogyan működik, miért jó, mi is ez valójában Videó cikk

 

Amennyiben szeretne többet megtudni a HHO motortisztításról, hogyan működik, miért jó és mi is ez valójában nézze meg bemutató videónkat ami szakemberek segítségével készült. Ön szerint ki ismerheti jobban a járművek motorjának működését, mint aki Chiptuningal foglalkozik napi szinten és szakmájában az elsők közé sorolható. A videóban Magyarország egyik legjobb Chiptuning szakembere mutatja be a HHO motortisztítás előnyeit, mondja el miért miért jó. Lépésről - lépésre megismerkedhet a technológia hasznosságával. 

 

Köszönjük a lehetőséget a Farkas Chiptuning műhelyének Farkas Ottónak, hogy bemutatta a HHO motortisztítást és lehetőséget biztosított a bemutatóra. 

Elérhetőség : 

Farkas Chiptuning

2890 Tata Hársfa utca 5

06 70 984 5885

 

Tata : 2019-10-21

 

 

További videóink : Teljesítménymérés HHO motortisztítás előtt - után

 

 

Bejelentkezés & információ +36 70 2 70 40 70 Egyedi árajánlatkéréshez hívjon minket a fenti számon vagy írjon nekünk az űrlap kitöltésével!
Gyors, tiszta és hatékony

A HHO technológia segítségével eltávolitható a szennyeződések akár 90% -a is egyszeri kezeléssel. A motor belsejét, kipufogórendszert valamint az összes kokszosodott alkatrészt már 20 perc kezelés után is hatékony eredményt tudunk elérni. 

Egy kezeléssel is sokat tehet annak érdekében, hogy az autója hatékonyabban működjön, de ajánlott elvégezni 1-2 évente vagy 30.000 - 40.000 kilométerenként. 

Kérje ajánlatunkat

Teljesí­tménymérés -Video
Érdekel a cikk, olvasd el!